Jak si vyrobit papírový fidget spinner: Návod krok za krokem

Jak si vyrobit papírový fidget spinner: Návod krok za krokem

Četli jste o tom, jak jsou fidget spinnery skvělým způsobem, jak se uklidnit a zlepšit soustředění. Ale co když nechcete utrácet peníze za profesionálně vyrobený spinner? Máme pro vás řešení – vyrobte si vlastní papírový fidget spinner! V tomto návodu krok za krokem vám ukážeme, jak si vyrobit svůj vlastní spinner z papíru. Takže pokud se chcete naučit, jak si vytvořit úžasný fidget spinner, který bude naprosto jedinečný, pokračujte v čtení!

Jak si vyrobit papírový fidget spinner: Návod krok za krokem

Představení tématu

Pokud jste někdy slyšeli o fidget spinnerech, víte, že jsou to malá, kruhová zařízení, která se rychle otáčejí a slouží k uklidnění a zklidnění. Tyto populární hračky se staly hitem mezi dětmi i dospělými po celém světě. A co kdybychom vám řekli, že si můžete vyrobit svůj vlastní papírový fidget spinner? V tomto článku vám ukážeme, jak na to.

Krok 1: Potřebné materiály

Než začnete s výrobou papírového fidget spinneru, budete potřebovat několik materiálů. Budete potřebovat papír, nůžky, tužku a pravítko. Pokud chcete, aby váš fidget spinner byl barevný, můžete použít i fixy nebo pastelky.

Krok 2: Vykreslení šablon

Nejdříve musíte vytvořit šablony pro váš papírový fidget spinner. Vykreslete dvě kruhové šablony stejné velikosti na papír. Poté vykreslete menší kruh uvnitř každé z nich. Nakonec vykreslete tři nebo čtyři menší kruhy kolem obvodu každé šablony.

Krok 3: Vystřižení šablon

Nyní musíte vystřihnout šablony. Použijte nůžky a opatrně vystřihněte obrys obou kruhových šablon. Poté ořízněte menší kruh uvnitř každé z nich a nakonec odřízněte malé kruhy kolem obvodu.

Krok 4: Barevné ozdoby

Pokud chcete, můžete nyní ozdobit své šablony. Použijte pastelky nebo fixy na vytvoření barevných a kreativních vzorů.

Krok 5: Sestavení spinneru

Nyní můžete začít sestavovat váš papírový fidget spinner. Položte jednu z šablon na rovný povrch a položte na ni druhou šablonu. Nyní musíte spojit šablony pomocí tří nebo čtyř papírových proužků. Přilepte je ke středu šablon a následně je rozdělte rovnoměrně po celém obvodu.

Krok 6: Hotovo!

A je to hotovo! Vaše vlastní papírový fidget spinner je připraven k použití. Držte ho mezi prsty a roztáčejte ho rychle, aby vytvořil hypnotizující efekt.

Závěr

Papírový fidget spinner je skvělým způsobem, jak si užít zábavu a relaxaci. Je to také skvělý způsob, jak využít svou kreativitu a vytvořit něco originálního. S návodem krok za krokem v tomto článku by vám mělo být snadné si vyrobit svůj vlastní papírový fidget spinner. Tak co ještě čekáte? Vytvořte si svůj vlastní a užívejte si zábavu!

Časté Chyby

Mýtem může být to, že fidget spinnery jsou pouze pro děti. Nic není dál od pravdy! Tyto hračky jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a mohou pomoci uklidnit a zklidnit mysl. Dalším mýtem může být, že papírový fidget spinner nemůže být tak dobrý jako ten z plastu nebo kovu. Nicméně, papírový fidget spinner může být velmi zábavný a kreativní způsob, jak si užít relaxaci a uklidnit se. Také se může zdát, že výroba papírového fidget spinneru je příliš složitá nebo náročná. Ale s naším návodem krok za krokem je to snadné a zábavné!

Často Kladené Otázky

Jak si vyrobit papírový fidget spinner: Návod krok za krokem

Jaký materiál potřebuji na výrobu papírového fidget spinneru?

Potřebujete pouze papír, nůžky a pravítko. Ideální je použít silnější papír, například karton.

Jaké jsou kroky na výrobu papírového fidget spinneru?

1. Vyřízněte z papíru dvě stejně velké kružnice.
2. Každou kružnici rozdělte na 8 stejně velkých dílků pomocí pravítka.
3. Vyřízněte ze středu každé kružnice menší kružnici.
4. Na každý dílek nakreslete malou šipku směrem k prostředku.
5. Vyřízněte každou šipku.
6. Spojte obě kružnice tak, aby vznikl osmiúhelník.
7. Ohněte každý dílek směrem dolů.
8. Do každého rohu osmiúhelníku vložte špičku dílku.
9. Vložte do středu papírový kroužek a připevněte ho lepidlem.
10. Hotovo! Vaše papírový fidget spinner je připraven k použití.

Mohu si papírový fidget spinner ozdobit?

Ano, můžete použít různé barvy a vzory papíru. Také můžete na spinner nalepit samolepky nebo ho ozdobit jinými dekoračními prvky.

Důležité Poznatky Z Článku

– Na výrobu papírového fidget spinneru potřebujete pouze papír, nůžky a pravítko.
– Fidget spinner můžete ozdobit různými barvami, vzory, samolepkami nebo jinými dekoračními prvky.
– Postup na výrobu papírového fidget spinneru je poměrně jednoduchý a přístupný i pro začátečníky.

Výroba papírového fidget spinneru je skvělou aktivitou pro děti i dospělé, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového a kreativního. Papírový fidget spinner je také skvělým způsobem, jak si odpočinout a uvolnit napětí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Shopping Cart